Gazpatxoa

  • Primer plat
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baixa
Tiempo
Menys de 30 minuts
Precio baix
Precio baix
Nutri-score
  • Sin gluten
  • Sin frutos secos
  • Sin huevo
  • Sin lactosa
  • Sin pescado y marisco
Gazpatxoa

Descargar

kcal
304 15%
Azúcares
10,72 12%
Grasas
22,16 32%
Grasas saturadas
3,18 16%
Sal
0,44 7%
de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Tomateak garbitu eta lehortu. Txikitu. Gorde. Tipula eta baratxuri-alea zuritu. Zatietan ebaki. Piper berdea garbitu eta zuritu, haziak kendu eta zatietan ebaki. Luzokerra garbitu eta zuritu, haziak kendu eta zatietan ebaki. Osagai guztiak irabiagailu batean sartu, eta gehieneko abiaduran irabiatu, egitura liso eta belusatua lortu arte. Gatza gehitu, behar bada.

Ingredientes (6 personas)

  1. 1 kg E.Natur tomate udarekara heldu
  2. 1 piper berde
  3. 1 tipula txiki
  4. 1 luzoker txiki
  5. 1/2 E. Natur baratxuri-ale
  6. 2 ogi-xerra (aurreko eguneko ogiarenak)
  7. 8 koilarakada oliba-olio
  8. 4 koilarakada ozpin
  9. 1 koilaratxo gatz

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/