Glutenik gabeko EROSKI Sannia gazta freskoa plantxan tomate- eta usanbelarr-onkailuarekin

  • Hasierakoa
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Glutenik gabeko EROSKI Sannia gazta freskoa plantxan tomate- eta usanbelarr-onkailuarekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

EROSKI Sannia glutenik gabeko gazta freskoa xerra ez oso lodietan moztu. Zartagin itsasgaitz batean, olio tanta batekin, EROSKI Sannia glutenik gabeko gazta freskoen xerrak ipini oso bero dagoenean. Urre-kolorea duenean, eman buelta. Zartaginatik atera beste aldetik urre-kolorea hartzen duenean. EROSKI Sannia glutenik gabeko gazta fresko doratua EROSKI Natur tomatearekin eta usainbedarrekin egindako onduarekin lagunduta prestatu. Ondua egiteko, erabili EROSKI oliba-olio birjina, EROSKI Natur tomatea apur bat txikituta edo erdixehatua, tipulina, perrexila, oreganoa zati txiki-txikitan, EROSKI ozpina eta gatza. Egon adi eta hautatu “Glutenik gabe” etiketa daramaten produktuak.

Osagaiak (4 personas)

  1. 250 g EROSKI Sannia glutenik gabeko gazta freskoa
  2. 40 ml EROSKI oliba-olio birjina
  3. 40 ml EROSKI sagar-ozpin
  4. 75 g Eroski NATUR udare tomate zotzean
  5. Tipulina
  6. Perrexila
  7. 10 g oregano lehor
  8. Gatz pixka bat

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/