Entrant de meló amb pernil ibèric
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 162 8%
- Azúcares
- 8,2g 9%
- Grasas
- 12g 17%
- Grasas saturadas
- 2g 11%
- Sal
- 1g 16%
Modo de preparación
Tallem el meló a bastons regulars o amb l'estri per treure els cors de les pomes.
Emboliquem cada tros de meló amb un tall de pernil i posem els dos ingredients en una broqueta amb mig tomàquet cirerol. Ho posem, tapat, a la nevera. Se servirà com a mínim passats 30 minuts, ja que és un plat que cal consumir fred.
Podem acompanyar les broquetes amb una amanida de fulles d'enciams variats.
Aquest entrant o primer, resulta refrescant i saborós a causa de la barreja encertada dels ingredients. Es tracta d'una recepta deliciosa, senzilla i ràpida de preparar, un plat molt nutritiu i ric en vitamines i minerals. El meló conté una gran quantitat d'aigua, de manera que té un valor calòric baix. És una font d'àcid fòlic, vitamina C, potassi i hidrats de carboni. El meló crea amb el pernil ibèric una combinació perfecta de sabor dolç i salat. El pernil ibèric és un producte ric en proteïnes d'alt valor biològic i en greixos de bona qualitat, ja que majoritàriament conté greixos monoinsaturats, encara que també és ric en sal i ha de ser consumit amb certa moderació. Aquest plat deliciós és adequat per a totes les edats pel seu valor nutritiu i és una forma alternativa de fomentar el consum de fruita per a les persones que no acostumen a prendre'n.
Ingredientes (4 personas)
- 800 g de melón
- 200 g de pernil ibèricn
- 80 g de tomàquet cirerol (8 tomàquets)
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
