Eroski NATUR nektarinen galettea

  • 0 View visita
Región
Dificultad
Dificultad media
Tiempo
1 eta 2 ordu bitartean
Precio medio
Precio medio

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Bol batean irina, almendra-irina, azukre-hautsa eta gatza nahastuko ditugu. Gurina eta gehituko dugu, eta masa pikortsu bat eratuko dugu eskuekin. Ura gehituko dugu eta oretu egingo dugu Film gardenean bildu eta ordu eta erdiz hozten utziko dugu hozkailuan. Nektarinak ataletan moztuko ditugu. Azukrea, arto-fekula, banilla-aterakina eta limoiaren birrindura gehituko ditugu.      Nahasi eta masa zabaldu eta gainean nektarinak banatuko ditugu Ertza fruten gainetik tolestuko dugu. Arrautza esnearekin irabiatu eta masa margotuko dugu.      Azukrearekin hautseztatuko dugu. 45 minutuz labean sartuko dugu 180 ºC-tan Zatitutako pistatxoekin hautseztatuko dugu eta zerbitzatu egingo dugu.

Ingredientes (4 personas)

  1. Masa:
  2. n190 g irinn
  3. 10 g almendra-irin
  4. gatza apur bat
  5. n1 koilarakada azukre glasn
  6. 100 g gurin
  7. 40 ml ur izoztua
  8. Betekia:
  9. 3 nektarina
  10. 2 koilarakada azukre
  11. n1 koilarakada arto-fekula n
  12. 1 limoiaren birrindura
  13. n1 koilaratxo banilla-aterakinn
  14. 1 arrautza
  15. 1 koilarakada esne
  16. Azukrea
  17. Pistatxoak

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/