Izokin takoak
- 7189 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 517 26%
- Azukreak
- 5,78g 6%
- Koipeak
- 27,08g 39%
- Koipeak saturatuak
- 6,77g 34%
- Gatza
- 2,82g 47%
Prestaketa
Moztu izokina kubotan eta erre su bizitan oliorik gabe, pixka bat gorritzen den arte. Erantsi soja-saltsa eta itxaron loditu arte eta izokina erabat txigortu arte.
Zuritu ahuakatea eta birrindu lima erdiaren zukuarekin. Gorde limaren beste erdia geroko, lagungarri gisa erabiltzeko. Txikitu baita ere feta gazta.
Laminatu aza eta errefautxoak fin-fin eta gorde osagai guztiak banatuta.
Berotu opilak plantxan eta gorde; estali ehunezko trapu batekin, bero mantentzeko eta ez idortzeko.
Takoak muntatzeko, zabaldu ahuakate birrinduaren koilarakada bat tortillan. Jarraian, erantsi aza; horren gainean, izokina; eta azkenik, errefautxoak eta feta gazta birrindua. Nahi baduzu, erantsi lima-zuku apur bat gehiago.
Errezeta oso orekatu bat da, barazki apur bat gehituta, plater bakar gisa hartzeko modukoa. Nutrizio-propietateak. Barazki, proteina osasungarri oso eta zereal errazio bana eskaintzen dizkigu. Koipe kopuru moderatua dauka, baina, oro har, osasuntsua, izokinetik eta ahuakatetik datorrelako.
sReceta online en:
