Iraunkortasuna eta zaporea ematen dizkion ore amarekin
Dietan sodio-maila kontrolatu nahi dutenentzat ezin hobea; betiko zaporearekin gainera.
Gari-irin, zekale-irin eta malta-irinen arteko konbinazioa, eta zelakezko ore amarekin egindakoa.
Ore amarekin eta zerealak eta haziak konbinatzen dituen errezeta batekin egindakoa
Dituzten onura kardiobaskularrengatik ezagunak diren txia-haziekin
Gure ogietako asko ore amarekin egiten ditugu azal kurruskariak eta zapore biziak lortzeko. Gainera, denbora gehiagoz mantentzen dira fresko.
Badakigu, ogi egin berriaren usaina bezalakorik ez dago, horregatik ateratzen ditugu hainbat labekada egunero.
Aukera zabala dugu, gustu eta behar guztietarako: ogi bereziak, osasungarriak, plazer txikiak...
Ore amarekin egina, hartzidura luzearekin eta iraunkortasun handiagoarekin
Ore gogor batekin egindako ogia, oso fina.
Ore amarekin ohiko moduan eginikoa, hartzidura luzekoa eta hidratazio handiarekin.
Zekale- eta malta-ogia, olo-zahiz inguratua, zuntz-iturria.
Era askotako opiltxoak: zerealetakoak, zekalezkoak, baratxuri eta perrexil zapore suabe batekin...
Labean eginikoa, sesamoarekin eta ore amarekin. Intentsitatea, zaporea eta aroma!
Labeko ogia usadio zaharrera, zapore bereizgarria ematen dion zekale ukitu batekin.
Kolesterola murrizten duen ogia? Sinestezina, baina egia.
Uko egin gatzari, bai. Baina ogi on baten gozamenari, sekula ez!
Xerra finetan moztuta ezin hobea da edozein paterekin edo foierekin jateko.
Gurinak zapore eta testura berdingabeak ditu, diferentzia markatuz.
Opil gozo-gozoak zerealekin eta haziekin eta eutsi ezineko zaporearekin.
Txokolatea da oso gutxik uko egiten dion elikagaietako bat. Gozo-gozoa da, eta batzuk diote mendekotasuna sortzen duela.
Urriak 16Ogiaren Munduko Eguna. Une egokiagorik ba al dago gozamen horiek guztiak dastatzeko?
0.1
zure txartelean itzultzen dizugu
* Gure okindegiko produktu guztietan, moldeko ogi industriala, ore izoztuak eta kanpoan dauden antzeko produktuak izan ezik. Kontsultatu gainontzeko baldintzak zure dendan.
Ogia eta zerealak dieta osasungarri eta orekatu batean ahantzi ezin dituzun oinarrizko bi produktu dira. Eguneko otordu guztietan kontsumitu behar dira.
Ogiak energia ematen badu ere, haren kontsumoak ez du pisua harrarazten.
Gogoratu: karbohidratotan aberatsak diren elikagaiek elikadura osoaren % 50 eman behar diguteHorrelako elikagai-mota bat da ogia.
Ogia B multzoko bitaminen iturri on bat da Mineral asko ditu ere, hala nola fosforoa, magnesioa eta potasioa.