Web-atari honek cookieak erabiltzen ditu. Izena emateko fasean gure cookie-politika onartzen baduzu eta/edo webguneko orrietan zehar nabigatzen jarraitzen baduzu korritze-barra erabilita edo menuetara eta guneetara sartuta, cookieak instalatzea eta erabiltzea onartzen duzula iritziko zaio.
Informazio gehiago Onartu

Betiko zaporea,
orain hobea
zuretzat

Gure produktuak beti egin berriak eta zapore osoarekin!

Gozatu betiko zaporeaz
EROSKI ogi berriekin!

Orain, zuretzat hobetuta

Gatz gutxiko ogia

Iraunkortasuna eta zaporea ematen dizkion ore amarekin

Bihi osoko ogia, gatz gutxikoa

Dietan sodio-maila kontrolatu nahi dutenentzat ezin hobea; betiko zaporearekin gainera.

Baserriko ogia, gatz gutxikoa

Gari-irin, zekale-irin eta malta-irinen arteko konbinazioa, eta zelakezko ore amarekin egindakoa.

Zereal anitzeko ogia, gatz gutxikoa

Ore amarekin eta zerealak eta haziak konbinatzen dituen errezeta batekin egindakoa

Txiazko opilak, gatz gutxikoak

Dituzten onura kardiobaskularrengatik ezagunak diren txia-haziekin

Gure ogiak:
gozo-gozoak eta osasungarriak

Lanean jarraitzen dugu gure okindegia
nutrizioaren aldetik hobetzeko.

Ore ama

Gure ogietako asko ore amarekin egiten ditugu azal kurruskariak eta zapore biziak lortzeko. Gainera, denbora gehiagoz mantentzen dira fresko.

Mmm... ogi egin berriaren usaina

Badakigu, ogi egin berriaren usaina bezalakorik ez dago, horregatik ateratzen ditugu hainbat labekada egunero.

Denen gusturako

Aukera zabala dugu, gustu eta behar guztietarako: ogi bereziak, osasungarriak, plazer txikiak...

Gure ogiak

Pertsona eta une bakoitzerako ogi bat

Ogia ondo zerbitzatutako mahai batean falta ezin den elikagaietako bat da.

Irudimena eta aniztasuna behar dituzu soilik!

5 haziko ogia

Ore amarekin egina, hartzidura luzearekin eta iraunkortasun handiagoarekin

Kandeal puntako ogia

Ore gogor batekin egindako ogia, oso fina.

Ogi biribil klasikoa

Ore amarekin ohiko moduan eginikoa, hartzidura luzekoa eta hidratazio handiarekin.

Zereal anitzeko ogi biribila

Zekale- eta malta-ogia, olo-zahiz inguratua, zuntz-iturria.

Gourmet opiltxoak

Era askotako opiltxoak: zerealetakoak, zekalezkoak, baratxuri eta perrexil zapore suabe batekin...

Abakando-ogia

Labean eginikoa, sesamoarekin eta ore amarekin. Intentsitatea, zaporea eta aroma!

Baserriko ogia

Labeko ogia usadio zaharrera, zapore bereizgarria ematen dion zekale ukitu batekin.

Osasungarrienak

Zein ondo datorkigun zaintzea!

Gozatu betiko zaporeaz propietate elikagarrienak eta osasungarrienak mantenduz

Zaintzen laguntzen dizuten ogiak.

EROSKI Sannia olo-zuntzezko ogia

Kolesterola murrizten duen ogia? Sinestezina, baina egia.

Gatzik gabeko ogia

Uko egin gatzari, bai. Baina ogi on baten gozamenari, sekula ez!

6 zerealetako ogia

Xerra finetan moztuta ezin hobea da edozein paterekin edo foierekin jateko.

Opil freskoak

Eguneko unerik gozoena!

Produktu samurrak, labekatu berriak, naturalagoak eta osagai onenekin.

Kezkarik gabe goza dezazun!

Gurinarekin

Gurinak zapore eta testura berdingabeak ditu, diferentzia markatuz.

Zereal anitzekoa

Opil gozo-gozoak zerealekin eta haziekin eta eutsi ezineko zaporearekin.

Txokolatea maite dutenentzat...

Txokolatea da oso gutxik uko egiten dion elikagaietako bat. Gozo-gozoa da, eta batzuk diote mendekotasuna sortzen duela.

Amore eman eta hasi gozatzen oraintxe bertan!

Urriak 16Ogiaren Munduko Eguna. Une egokiagorik ba al dago gozamen horiek guztiak dastatzeko?

Ostirala, urriak 16

0.1

gure Okidengian*

zure txartelean itzultzen dizugu

Ezinbestekoak dietan

Ogia eta zerealak dieta osasungarri eta orekatu batean ahantzi ezin dituzun oinarrizko bi produktu dira. Eguneko otordu guztietan kontsumitu behar dira.

Ogiak gizentzen du?

Ogiak energia ematen badu ere, haren kontsumoak ez du pisua harrarazten.

Orekatu zure dieta.

Gogoratu: karbohidratotan aberatsak diren elikagaiek elikadura osoaren % 50 eman behar diguteHorrelako elikagai-mota bat da ogia.

Bitaminen eta mineralen iturria.

Ogia B multzoko bitaminen iturri on bat da Mineral asko ditu ere, hala nola fosforoa, magnesioa eta potasioa.