Eguberri hauetan arrakasta izan nahi duzu? Ezagutu itzazu BBC Culinary Club-ekin batera prestatu ditugun gourmet errezetak eta errezeta beganoak dena ongi atera dadin.
Izokin ketuz eta Calandako melokotoiz egindako tartarra, zainzuri-kremarekin
Ikusi errezetaTxahal-okela betea ahuntz-gazta erdionduarekin, intxaurrekin, olibekin eta foie-emultsioarekin
Ikusi errezetaMandarina -semifreddoa Bretainiako gailetarekin, ahuntz-jogurtarekin eta ron-aparrarekin
Ikusi errezetaSamosa begetalak dilista-hummusarekin
Ikusi errezetaGnocchiak omate- eta albaka-saltsarekin, garaiko perretxiko-carpaccioaren gainean
Ikusi errezetaArroz-esne beganoa eta veggie crumble
Ikusi errezetaAbenduaren 15ean, Eguberri hauetarako errezeta berezi bat prestatzen ikasiko dugu BCC Culinary Clubeko sukaldari Carlos Hurtadorekin eta Patrizia Vitellirekin (@foodiario). Ez galdu, zuzenean Instagramen!
Jarrai gaitzazu:
Zorionak Basque Culinary Centerren gastronomia-tailer baterako plaza bikoitz bateko irabazleei.
Alicia San Vicente Fernández
Manuel González de la Fuente
Xandra MartÃnez Granado
Ana Fernández Irigoyen
Eroski SELEQTIAk kalitate handiko produktuak ditu edozein egun berezia izan dadin. BCC Innovation, Basque Culinary Centerreko gastronomia-zentro teknologikoko adituek organoleptikoki testatutako produktuak dira. Ezagutu hemen EROSKI Seleqtiaren top produktuak, Eguberri hauetako mahaian egon beharko luketenak..
Ikusi produktuakEskaintzarik
onenak
Zure eguneroko orga
preziorik onenean
Enkargatu
zure menua
Laster eroskiren web berria euskaraz eskuragarri izango duzu, horrela eduki guztietaz zure hizkuntzan gozatu ahal izango duzu
Barkatu eragozpenak