Barazkiak labean azalore-kurruskariarekin

  • Lehenengo platera
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Prezio ertaina
Prezio ertaina
Nutrizio-sailkapena
Barazkiak labean azalore-kurruskariarekin

Descargar

kcal
437 22%
Azukreak
8,19g 9%
Koipeak
31,5g 45%
Koipeak saturatuak
6,93g 35%
Gatza
0,63g 10%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Jarri labea berotzen 180ºC-tan 1- Zuritu patatak eta egosi ur ugaritan, samurtu arte. 2- Sardexka batekin birrindu, eta gorde. 3- Zartagin batean, gehitu oliba-olioa eta egin porrua su eztian, doratzen hasten den arte. 4- Zartaginera bota moztutako aza, eta su eztian egin bost minutuz. 5- Bol handi batera bota barazki guztiak, feta gaztarekin batera, eta ongi nahastu dena. 6- Jarri barazkiak laberako erretilu batean. Gorde. Kurruskaria egiteko 1- Birrindu azalorea eta jarri bol batean, birrindutako gazta parmesanoarekin eta txikitutako intxaurrekin batera. Nahastu ore uniformea lortu arte. 2- Azalore-nahastura barazkien gainean zipriztinduko dugu, eta labean egingo dugu, gutxi gorabehera 20 minutuz.
Oso proposamen betea da, bai elikagai taldeei dagokienez, barazkiak, esnekiak, fruituak lehorrak eta lekale batzuk dituelako (ilarrak lekaleak dira), bai mantenugaiei dagokienez. Nutrizio-propietateak. Gaztaren, intxaurren, ilarren eta barazkien kalitate handiko proteinak. Koipe kardio-osasungarriak gehienbat; izan ere, intxaurrek eta olio-olibak ematen dituzte. Gainera, errazio batek ematen duen kaltzio eta burdina kantitatea nabarmendu behar da, baita zuntz kantitatea ere (eguneko premien % 30 plater bakarrean). Begetarianoentzat egokia. Gazta kentzen bazaio edo gazta beganoarekin ordezkatzen bada, errezeta beganoentzat egokia izango da

Osagaiak (4 personas)

  1. -t1 porru n
  2. -t200 g aza n
  3. -t100 g ilar n
  4. -t250 patata n
  5. -t60 g oliba-olio nn
  6. -t50 g feta gazta n
  7.  
  8. Kurruskaria egiteko:n
  9. -t200 g azalore n
  10. -t40 g gazta parmesano n
  11. -t80 g intxaur

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/