Amanida de cigrons i alvocat

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Amanida de cigrons i alvocat

Descargar

kcal
545 27%
Azukreak
8,5g 9%
Koipeak
28g 40%
Koipeak saturatuak
3g 16%
Gatza
0,5g 9%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Rentem i trossegem els tomàquets a dauets regulars juntament amb la ceba fresca; afegim la meitat de l'oli d'oliva i el vinagre balsàmic, una mica de sal i deixem macerar aquesta base de l'amanida durant 30 minuts. Coem l'ou en aigua bullent amb una mica de sal durant 10 minuts, el refredem, el pelem i el ratllem. Pelem i piquem el gra d'all i el barregem amb l'alvocat pelat i trossejat i amb una cullerada d'oli d'oliva. Barregem en un bol la base de tomàquet macerat amb els cigrons cuits i escorreguts, amanim amb oli d'oliva i una mica de sal, i rematem l'amanida amb els trossets d'alvocat, una mica de maionesa lleugera i l'ou ratllat.
Amanida fresca i saludable. Com a base, els cigrons, un gran aliment amb innombrables beneficis per a l'organisme. Són font d'hidrats de carboni, fibra dietètica, proteïnes i greixos. Són un aliment molt equilibrat i amb un contingut destacat en vitamines B6, C, E i K, calci, fòsfor, potassi, zinc, magnesi, ferro i sodi. Quant als beneficis per a l'organisme, els cigrons ajuden a reduir els nivells de colesterol i a disminuir la pressió arterial i els triglicèrids. Per tant, són un aliment cardioprotector. Es preparen amb alvocat, un aliment la composició nutricional del qual és gairebé perfecta. És cardiosaludable, gràcies a l'aportació d'àcids grassos omega 3. És font de fibra i de grans quantitats de vitamines E, C i A, la qual cosa li confereix el seu gran poder antioxidant. Conté zinc, ferro, seleni, sodi i fòsfor. Una gran recepta, molt beneficiosa per a l'organisme.  

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 300 g de cigrons cuits
  2. 2 tomàquets madurs d'amanir mitjans
  3. 200 g d'alvocat
  4. 50 g de ceba tendra
  5. 1 gra d'all
  6. 1 ou
  7. 60 ml d'oli d'oliva verge extra
  8. 20 ml de vinagre balsàmic
  9. 40 g de maionesa lleugera
  10. Una mica de sal

sReceta online en: