Eroski NATUR gerezi-gazpatxoa
- Lehenengo platera
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
Prestaketa
Gereziei hezurra kendu. Tomateak, tipula, piperra eta baratxuria moztuko ditugu, irabiagailuaren ontzira bota eta txikitu.
Gereziak erantsi gero, eta berriz txikitu. Ozpina, olioa, ura eta gatza erantsiko ditugu.
Krema fina lortu arte txikitu. Hozkailuan hozten utziko dugu, zerbitzatzen dugun arte. Hotz zerbitzatu, gazta-zilindroaz eta ezkai freskoaz lagunduta.
Osagaiak (4 personas)
- 750 g tomate
- 1/2 tipula txiki
- 1/2 piper berde
- 1/4 baratxuri
- 400 g gerezi Eroski NATUR
- 4 koilarakada oliba-olio birjina estra
- 2 koilarakada jerez-ozpin
- Gatza
- 200 ml ur
- ahuntz-gazta zilindroa
- ezkai freskoa
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
