Eroski NATUR gerezi-gazpatxoa

  • Lehenengo platera
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Gereziei hezurra kendu. Tomateak, tipula, piperra eta baratxuria moztuko ditugu, irabiagailuaren ontzira bota eta txikitu. Gereziak erantsi gero, eta berriz txikitu. Ozpina, olioa, ura eta gatza erantsiko ditugu. Krema fina lortu arte txikitu. Hozkailuan hozten utziko dugu, zerbitzatzen dugun arte. Hotz zerbitzatu, gazta-zilindroaz eta ezkai freskoaz lagunduta.

Osagaiak (4 personas)

  1. 750 g tomate
  2. 1/2 tipula txiki
  3. 1/2 piper berde
  4. 1/4 baratxuri
  5. 400 g gerezi Eroski NATUR
  6. 4 koilarakada oliba-olio birjina estra
  7. 2 koilarakada jerez-ozpin
  8. Gatza
  9. 200 ml ur
  10. ahuntz-gazta zilindroa
  11. ezkai freskoa

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/