Espeziez lagundutako kuia-kafe lattea
- 1764 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

Prestaketa
Nahastu kuia-purea esnearekin eta espeziekin, hagaxka batzuk erabiliz. Berotu, irakinaldira iritsi gabe.
Gaineratu egin berri den kafea.
Zerbitzatu edalontzi bakoitzean kuia-pure koilarakada bat, eta gaineratu, kontuz, kafearen nahasketa.
Une horretan bertan, prestatu esne-aparra esne osoa behar bezain hotza dagoela, aldi berean, pitxer batean isurita izango duguna bere bolumena bikoizteko, eta ongi hoztu dadin. Ipini esnez beteriko pitxerra 70 gradutan gutxi gorabehera, eta sartu aparra ateratzeko irabiagailua, eta irabiatu 3 minutuz. Behin aparra lortuta, koilara batekin hartu eta latte kafearen gainean zabalduko dugu, apaintzeko.
Hautseztatu ehotutako kanela erabiliz, eta zerbitzatu berehala.
Osagaiak (2 pertsonak)
- 70 kafé
- 50 kalabaza purea
- 400 esnea
- 10 azukrea
- 3 kanela-hautsa
- 1 jenjibre
- 1 iltze
- 1 intxaur muskatu
Para la espuma de leche
- 170 esnea
sReceta online en:
