Foie bonboiak piku-marmeladarekin
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Pistatxoak zuritu eta txikituko ditugu, eta mahaspasak jerez-ardotan beratu, zatitu eta xukatu egingo ditugu.
Foie micuita pistatxo eta mahaspasa zatituekin nahastuko dugu, bolatxo batzuk egingo ditugu, eta izozkailuan hoztuko ditugu film batekin estalita edo mokadu motako moldeak dituen silikonazko bonboiontzi batean
Estaltzeko txokolatea maria bainuan urtuko dugu, broxeta labur batekin ziztatuko dugu izoztutako foie bolatxo bakoitza, eta txokolate apur batean bustiko dugu. Hoztutakoan, gatz-maluta batzuez, askotariko piperbeltzez eta sesamo txigortuz hautseztatuko ditugu foie bolatxoak, eta unean bertan fresko zerbitzatuko ditugu, EROSKI Seleqtia piku-marmeladaren tanta batzuez lagunduta
Txokolatea ez da hozkailuan sartu behar; izan ere, hala eginez gero pitzatu egingo da.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 300 g foie micuitn
- 10 g pistatxo zuritun
- 10 g Sultana mahaspasan
- 5 ml jerez-ardon
- 100 g txokolate estaltzekon
- 3 g gatz malutetann
- 3 g askotariko piperbeltzn
- 3 g sesamo txigortun
- 100 g piku-marmeladan
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
