Glutenik Gabeko Pizza
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio
- Nutrizio-sailkapena
- kcal
- 206 10%
- Azukreak
- 4,40 5%
- Koipeak
- 5,99 9%
- Koipeak saturatuak
- 1,60 8%
- Gatza
- 0,96 16%
Prestaketa
1- Aurrez, berotu labea 200ºC-tan goitik eta behetik.
2- Moztu berenjena xerra finetan eta alkatxofak erditik.
3- Zabaldu tomatea pizza-oinarritik
4- Jarri berenjena-xerrak, alkatxofak eta olibak tomatearen gainean
5- Bota mozzarella gazta arraspatua pizza osoan zehar
6- Sartu labean 12 minutuz edo pizza gorritu dela eta gazta urtu dela ikusi arte.
7- Atera labetik eta erantsi errukula fresko apur bat freskotasun-puntua emateko.
Zeliakoentzako egokia den pizza bat proposatzen dizugu, zaporetsua eta nutrizio-kalitate handikoa. Nutrizio-propietateak. Pizza bat prestatzeko modurik osasuntsuena barazkiak erabiltzea da. Pizza honen errazio bat zuntz-iturri ona da eta gainera, gaztak kaltzioa eta kalitate handiko proteinak eransten dizkio.
Osagaiak (4 personas)
- - 1 Glutenik Gabeko EROSKI pizza-oinarri n
- - 4 koilarakada Glutenik Gabeko Tomate-saltsa n
- - 1 eskukada Glutenik Gabeko Mozzarella Gazta arraspatu
- - 1/2 Berenjena
- - 2 Alkatxofa
- nnn- 8 Oliba beltz nn
- - 1 eskukada ERRUKULA
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
