Glutenik Gabeko Pizza

  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Nutrizio-sailkapena

Descargar

kcal
206 10%
Azukreak
4,40 5%
Koipeak
5,99 9%
Koipeak saturatuak
1,60 8%
Gatza
0,96 16%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1- Aurrez, berotu labea 200ºC-tan goitik eta behetik. 2- Moztu berenjena xerra finetan eta alkatxofak erditik. 3- Zabaldu tomatea pizza-oinarritik 4- Jarri berenjena-xerrak, alkatxofak eta olibak tomatearen gainean 5- Bota mozzarella gazta arraspatua pizza osoan zehar 6- Sartu labean 12 minutuz edo pizza gorritu dela eta gazta urtu dela ikusi arte. 7- Atera labetik eta erantsi errukula fresko apur bat freskotasun-puntua emateko.
Zeliakoentzako egokia den pizza bat proposatzen dizugu, zaporetsua eta nutrizio-kalitate handikoa.   Nutrizio-propietateak. Pizza bat prestatzeko modurik osasuntsuena barazkiak erabiltzea da. Pizza honen errazio bat zuntz-iturri ona da eta gainera, gaztak kaltzioa eta kalitate handiko proteinak eransten dizkio. 

Osagaiak (4 personas)

  1. - 1 Glutenik Gabeko EROSKI pizza-oinarri n
  2. - 4 koilarakada Glutenik Gabeko Tomate-saltsa n
  3. - 1 eskukada Glutenik Gabeko Mozzarella Gazta arraspatu
  4. - 1/2 Berenjena
  5. - 2 Alkatxofa
  6. nnn- 8 Oliba beltz nn
  7. - 1 eskukada ERRUKULA

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/