Granada laranja-zukuarekin
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

- kcal
- 65 3%
- Azukreak
- 14g 15%
Prestaketa
Granadak erdibitu eta erdi bakoitzari sakatuko diogu, katilu batean zukua egin beharko bagenu bezala. Katilura eroriko dira granada-aleak. Ale artean aurki ditzakegun mintz horiaren zatiak kendu eta gorde egingo ditugu.
Laranjak zukutu eta ateratzen den zukua granadaren katilura botako dugu.
Eragin eta gordeta genituen granada-aleak gehituko ditugu.
Hozkailuan pausatzen utziko dugu hainbat minutuz.
Freskagarri gisa, azkenburuko gisa edo hasierako gisa zerbitzatuko dugu.
Azken boladan granadari buruzko kontu asko entzun dira. Propietate ia miraritsuak dituela esaten da, eta hori errealitatetik urrun dagoen arren, gomendagarria da fruta gisa kontsumitzea dituen zuntz, bitamina eta mineralengatik; efektu antioxidatzaileak dituzten fitokimiko asko ditu, esaterako, potasioa, magnesioa eta C bitamina (antioxidatzailea hau ere). Errezeta honetan aleak zukutan aurkitzen ditugu, baina oso zaporetsua da hainbat eta hainbat plateretan ere, esaterako, entsaladetan.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
