Indioilarra laranjarekin

  • 5836 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio

Descargar

kcal
220 11%
Azukreak
5,32g 6%
Koipeak
6,82g 10%
Koipeak saturatuak
1,40g 7%
Gatza
0,76g 13%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Zartagin batean oliba-olio birjina estra koilarakada bat jarri, eta tipula eta baratxuria gorritu su ertainean. Bitartean, nahasi laranja-azalaren birrindura eta laranja-zukua ziapearekin, soja-saltsarekin eta belar aromatikoekin, eta gehitu indioilar-bularkiak. Tipula gorritzen denean, atera zartaginetik, gehitu beste koilarakada bat oliba-olio birjina estra bularkiak bi minutuz su bizian gorritzen edukitzeko alde bakoitzetik. Gorrituta daudenean, gehitu tipula sueztitua eta laranja-zukuaren nahaskia, eta utzi su ertainean 10-15 minutuz, ondo egin arte. Guztiz egin baino bi minutu lehenago gehitu laranja-xerrak.
Indioilar-azpizuna haragi zuri gihartsua da, koipe gutxikoa eta kalitate oneko proteina ugarikoa. Gainera, B taldeko bitaminak ditu, fosforoa, selenioa eta zinka.

Osagaiak (4 pertsonak)

sReceta online en: