Indioilarra laranjarekin
- 5836 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio
- kcal
- 220 11%
- Azukreak
- 5,32g 6%
- Koipeak
- 6,82g 10%
- Koipeak saturatuak
- 1,40g 7%
- Gatza
- 0,76g 13%
Prestaketa
Zartagin batean oliba-olio birjina estra koilarakada bat jarri, eta tipula eta baratxuria gorritu su ertainean.
Bitartean, nahasi laranja-azalaren birrindura eta laranja-zukua ziapearekin, soja-saltsarekin eta belar aromatikoekin, eta gehitu indioilar-bularkiak.
Tipula gorritzen denean, atera zartaginetik, gehitu beste koilarakada bat oliba-olio birjina estra bularkiak bi minutuz su bizian gorritzen edukitzeko alde bakoitzetik.
Gorrituta daudenean, gehitu tipula sueztitua eta laranja-zukuaren nahaskia, eta utzi su ertainean 10-15 minutuz, ondo egin arte. Guztiz egin baino bi minutu lehenago gehitu laranja-xerrak.
Indioilar-azpizuna haragi zuri gihartsua da, koipe gutxikoa eta kalitate oneko proteina ugarikoa. Gainera, B taldeko bitaminak ditu, fosforoa, selenioa eta zinka.
sReceta online en:
