Limoi ozpinduak edo gatzunetan

  • 11780 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio

Descargar

5/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Garbitu oso ongi limoiak. Kendu puntak limoiei eta ebaki laurdenetan, baina guztiz moztu gabe. Bete limoia gatzarekin, sartu ontzian, eta errepikatu eragiketa gainerakoekin. Estu-estu geratu behar dira flaskoaren barruan. Denak barruan sartu eta gero, gehitu 2 koilarakada gatz eta 1/2 limoiren zuku eta beste espezia batzuk (aukeran). Mugitu dena integratzeko. Utzi ontzia leku ilun eta fresko batean 4 astez. Lehen astean eman buelta egunero flaskoari (gora eta behera). 4 aste igarotzean, erabiltzeko prest daude. Flaskoa ireki eta gero, hozkailuan gorde behar da. Normalean azala erabiltzen da, eta zopak, tajinak, entsaladak, pasten saltsak… aromatizatzeko erabiltzen da.  

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. No hay ingredientes disponibles.

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/