Marokoko kuskusa espeziez lagundutako alberjiniekin

  • 2332 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Prezio
Prezio
Marokoko kuskusa espeziez lagundutako alberjiniekin

Descargar

kcal
338 17%
Azukreak
5,00g 6%
Koipeak
4,00g 6%
Koipeak saturatuak
0,00g 3%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Garbitu alberjiniak eta moztu ahoratzeko dado azal itxuran. Gaineratu gatza eta piperra, gehitu piperrauts ketua, eta koilarakada ½ AOVE, eta utzi beratzen kuskusa prestatzen dugun bitartean. Nahastu kuskusa harissarekin edo piperrauts ehotuarekin, baratxuriarekin, tipularekin eta menda-hautsarekin. Kuskusa horrela ondu ondoren, egosi ontzian adierazitako argibideak jarraituz. Gehienez 5 minutu behar izaten dira Salteatu espeziez goxatutako alberkiniak. Bol batean, zerbitzatu kuskusa salteatu berri diren alberjiniekin, eta xehetutako menda freskoaren hautsarekin.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 300 gr. kuskus
  2. 5 gr. piperrauts mina
  3. 2 gr. baratxuri hautsa
  4. 3 gr. tipula hautsa
  5. 15 ml oliba-olio birjina estra
  6.  ur
  7. 1 alberjinia
  8. 5 gr. piperrauts gozoa
  9.  piperbeltz
  10. 15 ml. oliba-olio birjina estra
  11.  gatz
  12.  menda freskoa

sReceta online en: