Marokoko kuskusa espeziez lagundutako alberjiniekin
- 2332 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 338 17%
- Azukreak
- 5,00g 6%
- Koipeak
- 4,00g 6%
- Koipeak saturatuak
- 0,00g 3%
Prestaketa
Garbitu alberjiniak eta moztu ahoratzeko dado azal itxuran. Gaineratu gatza eta piperra, gehitu piperrauts ketua, eta koilarakada ½ AOVE, eta utzi beratzen kuskusa prestatzen dugun bitartean.
Nahastu kuskusa harissarekin edo piperrauts ehotuarekin, baratxuriarekin, tipularekin eta menda-hautsarekin.
Kuskusa horrela ondu ondoren, egosi ontzian adierazitako argibideak jarraituz. Gehienez 5 minutu behar izaten dira
Salteatu espeziez goxatutako alberkiniak.
Bol batean, zerbitzatu kuskusa salteatu berri diren alberjiniekin, eta xehetutako menda freskoaren hautsarekin.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 300 gr. kuskus
- 5 gr. piperrauts mina
- 2 gr. baratxuri hautsa
- 3 gr. tipula hautsa
- 15 ml oliba-olio birjina estra
- ur
- 1 alberjinia
- 5 gr. piperrauts gozoa
- piperbeltz
- 15 ml. oliba-olio birjina estra
- gatz
- menda freskoa
sReceta online en:
