Oilasko-kaxola hostorearekin

  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Nutrizio-sailkapena

Descargar

kcal
638 32%
Azukreak
7,51g 8%
Koipeak
34,7g 50%
Koipeak saturatuak
9,54g 48%
Gatza
3,02g 50%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

- Oilaskoa egosi, oilasko-saldaren eta uraren erdia erabiliz. - Zartagin batean oliba-olioa bota eta porrua, apioa eta azenarioa sueztitzen utzi, porrua gorritzen hasi arte - Irina gehitu eta minutu batez kozinatu - Gainerako oilasko-salda eta ura bi txandatan gehitu eta dena nahasi. Irakin arte berotu. - Sua moteldu eta 4 minutuz kozinatzen utzi. - Oilaskoa, ilarrak, gatza eta piperbeltza gehitu eta beste minutu batez suan utzi. - Erabiliko dituzun ontzietan banatu. - Hostore-xaflak ontzien tamainako zirkuluetan ebaki eta gurutze txiki bat egin horien erdialdean. - Irabiatutako arrautzarekin, hostorea pintatu. - 40 minutuz labean sartu, 200 gradutan.
Dietari buruzko oharra Menu osasuntsu bat lortzeko, entsalada bat, plantxan egindako barazkiak edo bihi osoko zereal apur bat gehi diezazkiokegu, eta postre gisa, fruta bat. Plater honek gatz kopuru handia dauka, baina erraz murriztu dezakegu kopuru hori, salda murriztua edo gatz gutxiko salda erabilita.

Osagaiak (4 personas)

  1. -t800 g EROSKI Natur oilasko (800g ) n
  2. -t3 koilarakada oliba-olio
  3. -t1 apio-zurtoin
  4. -t1 porru
  5. -t3 azenario ertain
  6. n-t100 g ilarn
  7. n-t4 koilarakada irin
  8. n-t1 litro oilasko-salda
  9. n-t1 litro ur
  10. n-tgatza
  11. n-tpiperbeltza
  12. n-t2 hostore-xaflan
  13. -t1 arrautza

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/