Pizza begetala azalore orearekin
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
Prestaketa
Berotu labea (180ºC-an). Bereizi azalorearen adaxkak, garbitu eta xukatu. Irabiatu azalorea arrautzekin, baratxuariarekin eta gatz eta piperrauts pittin batekin. Jarri labeko erretiluan laberako paperaren gainean. Sartu labean 15 minutuz edo ukitzean lehorra egon arte. Atera labetik eta itxoin epeldu arte. Zabaldu tomatea orearen gainetik, banatu gainerako osagaiak eta gazta birrindua. Sartu berriz labean gazta gorritu arte.
Osagaiak (4 personas)
- Orea egiteko:
- 350 g azalore fresko
- 2 arrautza
- baratxuri atal bat
- piperbeltza eta gatza
- Pizza egiteko:
- 80 g tomate, EROSKI oliba olioarekin frijituta
- lata bat EROSKI orburu-bihotz
- 2 lata EROSKI basic piper gorri
- 24 oliba beltz hezurrik gabeak, EROSKI latakoak
- 60 g gazta birrindua
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
