Sardinak labean baratxuri eta perrexilarekin
- 19049 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio
 
																		- kcal
- 278 14%
- Koipeak
- 20,63g 29%
- Koipeak saturatuak
- 4,92g 25%
- Gatza
- 1,04g 17%
Prestaketa
Aurreberotu labea 220ºC-tan, zabaldu gatz larriko geruza bat laberatzeko paperean erretilu batean, jarri sardinak gainean eta hautseztatu gatz larri pixka bat gehiago.
Laberatu 15-20 minutuz, tamainaren arabera eta bitartean, prestatu baratxuri eta perrexil ongailua. Horretarako, txikitu perrexila baratxuriekin txikitzeko makina baten laguntzaz, estali oliba-olioz eta birrindu berriro dena nahasteko.
Labetik ateratzean, egiaztatu prest daudela haragia hezurretatik ondo askatzen den ikusiz, eta platereratu. Lagundu ongailuz eta moztutako limoi pixka batez.
								
							Arrain urdina denez, zurien ezaugarriak ditu, hala nola proteina, magnesio, fosforo, potasio, selenio, B12 bitamina eta abarren eduki altua; eta horrez gain, duen gantzak emandako ezaugarriak ere ditu: omega-3 gehiago eta bitamina lipodisolbagarriak, hala nola D eta E bitaminak
Osagaiak (4 pertsonak)
- 25 g gatz larri
- 600 g sardina
- 4 g perrexil
- 3 unidades baratxuri-atal
- 50 ml oliba-olio
- 75 g limoia
sReceta online en:

 
 
                             
                             
                             
                            