Tipula frantziarraren zopa

  • 2486 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
1 eta 1:30 ordu bitartean
Prezio
Prezio
Tipula frantziarraren zopa

Descargar

kcal
187 9%
Azukreak
9,00g 10%
Koipeak
7,00g 11%
Koipeak saturatuak
1,00g 9%
Gatza
1,00g 28%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Tipulak zuritu eta xafla finetan moztuko ditugu. Kazola batean, esnea berotuko dugu, eta tipulak su ertain-handian frijituko ditugu 30 minutuz, etengabe mugituz Salda eta ura gehituko ditugu, eta su-motelean egosten utziko dugu, 15 minutuz, gutxi gorabehera. Aldez aurretik labea berotuko dugu Xaflak txigortu egingo ditugu, gazta pixka batekin. Zopa-kaiku bakoitzean ogi-xafla bana jarriko dugu, eta gazta marratu gehiago botako dugu. 4-5 minutuz gainerretzen utziko dugu, gazta urtu eta kolore urrekara hartzen duen arte.

Plater arina da, ogiaren eta tipularen proteina eta karbohidrato pixka bat eta oliba-olioaren gantz osasungarri apur bat dituena.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 25 ml oliba-olio birjina estra
  2. 550 ml oilasko-salda
  3. 450 ml ur
  4. 100 g ogi-xerrak
  5. 20 g gazta emmental birrindua

sReceta online en: