Kuiatxoak tofu eta barazkiz beteak

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Kuiatxoak tofu eta barazkiz beteak

Descargar

kcal
133 7%
Azukreak
3,9g 4%
Koipeak
10g 14%
Koipeak saturatuak
1,5g 8%
Gatza
0,4g 7%
/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Kuiatxoak zilindrotan moztu, hustu, oliba-olioa eta gatz pixka bat igurtzi, eta mikrouhin-labean edukiko ditugu 5 minutuz potentzia handienean. Oliba-olio pixka batekin salteatuko ditugu gari-zainzurien muturrak eta zuritu eta txotx forman moztutako azenarioa, eta, salteatu ondoren, tofuarekin nahasiko dugu. Nahaskiari gatza eman eta piperbeltz-ukitu bat emango diogu. Kuiatxoak bete, mikrouhin-labean sartu, eta 5 minutuz edukiko ditugu potentzia ertainean. Berotan zerbitzatuko dugu etxean egindako tomate-saltsarekin batera.
Eguneroko elikaduran tofua eta antzeko elikagai berriak sartzeko modu erraz, bizkor, elikagarri eta originala da. Zapore berriak probatzeaz gain, errezeta berri honek animalia-jatorriko proteinaren ordez landare-jatorriko proteinak kontsumitzeko ideiak ematen ditu. Jendeak, oro har, gaur egun egiten duen animalia-jatorriko proteinaren kontsumoa neurrigabea da, kontsumo-ohiturei buruzko azterketen azken emaitzek adierazten dutenaren arabera.  

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 2 kuiatxo
  2. 100 g gari-zainzuri
  3. 100 g azenario
  4. 200 g tofu
  5. 200 g etxeko tomate-saltsa
  6. 40 ml oliba-olio
  7. Gatz pixka bat

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/