Barazki gordinak hummus-arekin
- Hasierakoa
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio
Prestaketa
Azenarioak garbitu, zuritu eta bastoietan moztu. Gorde.
Errefauak eta apioa garbitu eta, ondoren, bastoietan moztu. Gorde.
Txitxirioak garbitu eta xukatu. Baratxuriak zapaldu.
Irabiagailuaren ontzian sartu txitxirioak, baratxuriak, tahini-a, kuminoa, limoi-zukua eta gatza. Guzti hori birrindu krema uniformea eta lodia lortu arte.
Lodiegi geratzen bada, eta arinagoa gustatzen bazaizu, gehitu koilarakada 1 edo 2 ur kremari eta irabiatu berriro egitura perfektua lortu arte.
Krema zerbitzatzeko erabiliko den platerrean ipini. Ondoren, oliba-olioa, sesamoa eta ezkaia gehitu.
Azenarioekin, errefauekin eta apioarekin lagundu.
Osagaiak (4 personas)
- 4 E.Natur azenario
- 4 apio-adar
- 4 errefau
- Hummus-a egiteko:
- 500 g txitxirio egosi
- 80 g tahini
- 2 baratxuri-ale zurituta
- 1/2 koilaratxo kumino-hauts
- 100 ml limoi-zuku
- 3 koilarakada oliba-olio
- Sesamoa
- Ezkai freskoa
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/