Makarroiak EROSKI glutenik gabeko etxeko estiloko tomate-saltsan eta albakarekin

  • Lehenengo platera
  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago
Makarroiak EROSKI glutenik gabeko etxeko estiloko tomate-saltsan eta albakarekin

Descargar

/5 izar. 0 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Ura irakiten dagoenean, bota makarroiak eta egosi gatza duen uretan 5 minutuz. Egosita daudela egiaztatzeko, probatu. Behin egosita, pasatu ur hotzetik egosketa gelditzeko eta xukatu. Makarroiak albakarekin lurrinduko EROSKI glutenik gabeko tomate frijituzko saltsarekin eta koilarakada batzuk EROSKI oliba-olio birjinarekin batera ipini. Guztia 2 minutuz irakiten eduki eta zerbitzatu berehala. Egon adi eta hautatu “Glutenik gabe” etiketa daramaten produktuak.

Osagaiak (4 personas)

  1. 300 g glutenik gabeko makarroi
  2. 300 g EROSKI glutenik gabeko tomate frijituzko saltsa
  3. Albaka
  4. 40 ml EROSKI oliba-olio birjina
  5. Gatz pixka bat

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/