Labean erretako bakailaoa pikillo karamelizatuekin eta perrexil-patatekin

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minututik ordubetera

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

ltze batean piperrak jarriko ditugu borobil-forman eta konfitatu egingo ditugu oliorekin, azukrearekin, baratxuriarekin, ezkaiarekin eta piperminarekin su oso leunean, apur bat karamelizatu arte. Patata-bolak egingo ditugu parisien edo bolak ateratzeko txiki batekin, egosi eta perrexilarekin salteatuko ditugu. Bakailaoa labean egingo dugu 180º eta 12 minututan ardo zuri eta olio apur batekin. Pikillo-piperrak platereko oinarrian jarriko ditugu, gainean bakailaoa eta, azkenik, patata-bolatxoak gehituko ditugu.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 700 g Eroski SELEQTIA bakailao trontzo gezatu
  2. 1 flasko Eroski SELEQTIA JDko pikillo-piper
  3. 50 g azukre
  4. 2 baratxuri-ale
  5. Ezkai freskoa
  6. 2 pipermin
  7. Eroski SELEQTIA Siurana JDko oliba-olio birjina estra
  8. 3 patata
  9. Perrexila
  10. 50ml ardo zuri

sReceta online en: