Albaitaria, abeltzaina eta Innogando-ko CEOa.
Beren lan-arlo ezberdinetatik: ikerketa, dibulgazioa, gastronomía, produkzioa…, elikadura eredua aldatu nahi duten gazteei ahotsa emateko saila. Beraiek Influencer berriak izatea nahi dugu.
Jose
Biologoa
Jose biologoa da, zientzia gastronomikoan aditua eta 'Ferment Freelance' hartziduren mundura bideratutako proiektuaren sortzailea.
Jose biologoa da, zientzia gastronomikoan aditua eta 'Ferment Freelance' hartziduren mundura bideratutako proiektuaren sortzailea.
Beren lan-arlo ezberdinetatik: ikerketa, dibulgazioa, gastronomía, produkzioa…, elikadura eredua aldatu nahi duten gazteei ahotsa emateko saila. Beraiek Influencer berriak izatea nahi dugu.
Albaitaria, abeltzaina eta Innogando-ko CEOa.
Herrialdeko garagardogile irakaslea eta Boga Garagardoaren zuzendaria
Bioteknologoa eta Bread Free enpresaren CEOa
Itsaso eta Asier, belaunaldi berri bateko artzaiak.
Lorena Salas plant-based, osasungarria eta goxoa den gozogintzan espezializatutako chef-a da, baita Dates & Avocados-en sortzailea ere.
Alberto Smileat-en sortzaileetako bat da, alternatiba % 100 ekologiko eta osasungarriagoekin haurren elikaduraren mundua iraultzeko sortu zen marka.
Gorka eta Javi, AMA jatetxeko sukaldariak, euskal baserrietan oinarritzen dira errezeta tradizionalak berreskuratu eta tokiko elikagaiak sustatzeko.
Rodrigo eta Sofía Wovo aurkeztera datoz. Arrautza-zuringoarekin egindako esnekien lehen ordezkoa da, koiperik gabea eta proteina kopuru handikoa eta intoleranteentzat egokia
Kofradia Itsas-Etxea arrantzaleak, sukaldaritza, tailerrak eta esperientziak biltzen dituen lankidetza-proiektua da, itsasbazterreko arrantza sustatu eta balioesteko.
Komvida Organic Kombucharen sortzaileak dira, freskagarri azukredunen alternatiba den, legamia naturalez hartzituako edari probiotikoa.
Mikrobiologian doktorea da eta MOA FoodTech-en sortzaileetako bat, elikagai-hondakinak osagai berri bihurtzen dituen startupa.
Abeltzain honek abeltzaintza eraldatzen lan egiten du, sistema birsortzaile baten bidez.
Botanika eta haren kontserbazioaren garrantzia areagotzeko zientzia, artea eta gastronomia bateratuz lan egiten duen sukaldaria eta biologoa.
Bere lanaren balioa eta itsasoa zaintzearen garrantzia, sare sozialetan dituen bideoen bidez azaltzen duen marinela.
Izaro Ostalaritza Eskoletako Baristen Nazioarteko Txapelketaren irabazlea da.
Zure inguruko aberastasun gastronomikoa islatzen duten 12 errezeta, tokiko eta sasoiko osagaiekin
Deskargatu doako ebook-a
Eta askoz ideia gozagarri eta dibertigarri gehiago familian prestatzeko.
Azken ekitaldian, @foodiario-k sasoiko barazkiei etekina nola atera erakutsi zigun, galdu bazenuen, gure Instagramera joan zaitezke ikustera. Jarrai gaitzazu hurrengoa ez galtzeko!
Familiei lagundu nahi diegu, elikadurarekin erlazio kontziente eta osasuntsua izan dezaten. Ezerk ez duelako eragin zuzenagorik zure bizitzan jaten duzunak baino, eta ezerk ez duelako eragin handiagorik jaten duzunean pentsatzen duzunak baino.
Laster eroskiren web berria euskaraz eskuragarri izango duzu, horrela eduki guztietaz zure hizkuntzan gozatu ahal izango duzu
Barkatu eragozpenak