Alimenta lo que piensas, una iniciativa de Eroski

INFOODENCERS

Gure hileko infoodencerra

jose-de-la-rosa-infoodencers-dark

Jose

Biologoa

Jose biologoa da, zientzia gastronomikoan aditua eta 'Ferment Freelance' hartziduren mundura bideratutako proiektuaren sortzailea.

Jose biologoa da, zientzia gastronomikoan aditua eta 'Ferment Freelance' hartziduren mundura bideratutako proiektuaren sortzailea.

Ezagutu gure errezetak

Peke errezeta

Amaren eguneko opiltxoak

Eta askoz ideia gozagarri eta dibertigarri gehiago familian prestatzeko.

Errezeta ikusi
Elikatu Pentsatzen Duzuna

Ez galdu hilero, gure sukaldaritza ekitaldia Instagramen

Azken ekitaldian, @foodiario-k sasoiko barazkiei etekina nola atera erakutsi zigun, galdu bazenuen, gure Instagramera joan zaitezke ikustera. Jarrai gaitzazu hurrengoa ez galtzeko!

Ir a Instagram

Elikatuko zaituen informazio gehiago.

Elikatu Pentsatzen Duzuna

Tokiko produktua

LACTURALEREKIN HITZ EGIN DUGU

Albistea ikusi
Elikatu Pentsatzen Duzuna

Osasuna

Uda honetan, bete zaitez kolore eta bitaminez fruta hezurdunekin

Albistea ikusi

Eroski Consumer

Gose motak

Albistea ikusi

Eroski Consumer

Kefirra

Albistea ikusi

Informazioak pentsatzen duguna elikatzen du, eta pentsatzen dugunak mundu hobe bat elikatzen du.

Familiei lagundu nahi diegu, elikadurarekin erlazio kontziente eta osasuntsua izan dezaten. Ezerk ez duelako eragin zuzenagorik zure bizitzan jaten duzunak baino, eta ezerk ez duelako eragin handiagorik jaten duzunean pentsatzen duzunak baino.