Eguberri hauetako menuak

Eguberri hauetan arrakasta izan nahi duzu? Ezagutu itzazu BBC Culinary Club-ekin batera prestatu ditugun gourmet errezetak eta errezeta beganoak dena ongi atera dadin.

Gourmet MENUA

Izokin ketuz eta Calandako melokotoiz egindako tartarra, zainzuri-kremarekin

Ikusi errezeta

Txahal-okela betea ahuntz-gazta erdionduarekin, intxaurrekin, olibekin eta foie-emultsioarekin

Ikusi errezeta

Mandarina -semifreddoa Bretainiako gailetarekin, ahuntz-jogurtarekin eta ron-aparrarekin

Ikusi errezeta

MENU Beganoa

Samosa begetalak dilista-hummusarekin

Ikusi errezeta

Gnocchiak omate- eta albaka-saltsarekin, garaiko perretxiko-carpaccioaren gainean

Ikusi errezeta

Arroz-esne beganoa eta veggie crumble

Ikusi errezeta

Abenduaren 15ean, Eguberri hauetarako errezeta berezi bat prestatzen ikasiko dugu BCC Culinary Clubeko sukaldari Carlos Hurtadorekin eta Patrizia Vitellirekin (@foodiario). Ez galdu, zuzenean Instagramen!

Jarrai gaitzazu:

 

BCC Culinary Club
zozketaren
emaitzak

Zorionak Basque Culinary Centerren gastronomia-tailer baterako plaza bikoitz bateko irabazleei.

Alicia San Vicente Fernández

Manuel González de la Fuente

Xandra Martínez Granado

Ana Fernández Irigoyen

Eguberri hauetarako zure gourmet produktuak

Eroski SELEQTIAk kalitate handiko produktuak ditu edozein egun berezia izan dadin. BCC Innovation, Basque Culinary Centerreko gastronomia-zentro teknologikoko adituek organoleptikoki testatutako produktuak dira. Ezagutu hemen EROSKI Seleqtiaren top produktuak, Eguberri hauetako mahaian egon beharko luketenak..

Ikusi produktuak

Eskaintzarik

onenak

Zure eguneroko orga

preziorik onenean

Enkargatu

zure menua