Ahate-bularki glaseatua melokotoiarekin, espinakekin eta intxaur gnocchiekin
- Bigarren platera
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun ertaina
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
Prestaketa
Giro-tenperaturan egon dadin 2 ordu lehenago hozkailutik atera dugun eta gantzean erronbo formako ebaki batzuk egin dizkiogun ahate-bularkia markatuko dugu. Azalaren aldetik oso markatuta dagoenean, beste aldetik markatuko dugu, eta eginda dagoenean erretilu batean gordeko dugu geroko. Zartagin berera gnocchiak botako ditugu eta gurin-intxaur batekin salteatuko ditugu erre-kolorea hartu arte. Une horretan, sutatik kendu eta erdira loditutako zukua gehituko dugu. Ahate-bularkia anoatan moztu ostean, platerean gnocchiak eta errukula sorta jarriko ditugu eta gainean bularkia. Azkenik, loditutako mandarina-zukua botako diogu gainetik eta intxaurra arraspatuko dugu gnocchien gainean.
Osagaiak (4 personas)
- 2 ahate-bularki
- 300 g melokotoi-zuku
- Intxaur birrindua
- 1 pakete gnocchi
- 1 pakete errukula
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
