Mandonguilles de soja

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minututik ordubetera
Mandonguilles de soja

Descargar

kcal
658 33%
Azukreak
11g 12%
Koipeak
25g 35%
Koipeak saturatuak
3g 17%
Gatza
1g 13%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Hidratem la soja texturitzada i l'escorrem. Barregem la soja, l'ou, la farina, la sal, l'all picat i el julivert picat. Formem les mandonguilles i les passem per pa ratllat. Fregim les mandonguilles en una paella amb l'oli d'oliva calent. Les escorrem un cop fregides en una safata amb paper de cuina i posteriorment les introduïm en una cassola amb salsa de tomàquet, on les acabarem de coure durant 5 minuts amb un bull suau.
La soja és un llegum amb propietats molt interessants. Té més proteïnes que la carn i el seu contingut en vitamines, minerals, antioxidants i greixos insaturats és notable. La soja texturitzada és un concentrat de proteïna que s'obté a partir de la soja i que gràcies a la seva textura es pot emprar com a substitut de la carn. En aquest cas amb la soja s'elaboren unes mandonguilles originals que s'acompanyen de salsa de tomàquet que, a més de donar color al plat, aporta diferents vitamines, minerals i substàncies amb acció antioxidant com el licopè, pigment natural que aporta al tomàquet el seu color vermell característic.  

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 400 g de soja texturitzada
  2. 1 gra d'all
  3. 10 g de farina
  4. Julivert
  5. 1 ou
  6. 250 g de pa integral ratllat
  7. 250 g de tomàquet fregit
  8. Una mica de sal
  9. Oli d'oliva per fregir.

sReceta online en: