Mandonguilles de soja
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minututik ordubetera

- kcal
- 658 33%
- Azukreak
- 11g 12%
- Koipeak
- 25g 35%
- Koipeak saturatuak
- 3g 17%
- Gatza
- 1g 13%
Prestaketa
Hidratem la soja texturitzada i l'escorrem.
Barregem la soja, l'ou, la farina, la sal, l'all picat i el julivert picat.
Formem les mandonguilles i les passem per pa ratllat.
Fregim les mandonguilles en una paella amb l'oli d'oliva calent.
Les escorrem un cop fregides en una safata amb paper de cuina i posteriorment les introduïm en una cassola amb salsa de tomàquet, on les acabarem de coure durant 5 minuts amb un bull suau.
La soja és un llegum amb propietats molt interessants. Té més proteïnes que la carn i el seu contingut en vitamines, minerals, antioxidants i greixos insaturats és notable. La soja texturitzada és un concentrat de proteïna que s'obté a partir de la soja i que gràcies a la seva textura es pot emprar com a substitut de la carn. En aquest cas amb la soja s'elaboren unes mandonguilles originals que s'acompanyen de salsa de tomàquet que, a més de donar color al plat, aporta diferents vitamines, minerals i substàncies amb acció antioxidant com el licopè, pigment natural que aporta al tomàquet el seu color vermell característic.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 400 g de soja texturitzada
- 1 gra d'all
- 10 g de farina
- Julivert
- 1 ou
- 250 g de pa integral ratllat
- 250 g de tomàquet fregit
- Una mica de sal
- Oli d'oliva per fregir.
sReceta online en:
