Labean erretako bakailaoa pikillo karamelizatuekin eta perrexil-patatekin
- Bigarren platera
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
Prestaketa
ltze batean piperrak jarriko ditugu borobil-forman eta konfitatu egingo ditugu oliorekin, azukrearekin, baratxuriarekin, ezkaiarekin eta piperminarekin su oso leunean, apur bat karamelizatu arte. Patata-bolak egingo ditugu parisien edo bolak ateratzeko txiki batekin, egosi eta perrexilarekin salteatuko ditugu. Bakailaoa labean egingo dugu 180º eta 12 minututan ardo zuri eta olio apur batekin. Pikillo-piperrak platereko oinarrian jarriko ditugu, gainean bakailaoa eta, azkenik, patata-bolatxoak gehituko ditugu.
Osagaiak (4 personas)
- 700 g Eroski SELEQTIA bakailao trontzo gezatu
- 1 flasko Eroski SELEQTIA JDko pikillo-piper
- 50 g azukre
- 2 baratxuri-ale
- Ezkai freskoa
- 2 pipermin
- Eroski SELEQTIA Siurana JDko oliba-olio birjina estra
- 3 patata
- Perrexila
- 50ml ardo zuri
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
