Antxoazko cevichea
- 3294 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

Prestaketa
1.- Garbitu eta ireki antxoak liburu formarekin, burua, hesteak eta hezurrak kenduta.
2.- Katilu batean, nahastu lima-zukua, xerra oso mehetan moztutako tipula gorria, martorri xehatua, apio xehatua, jengibre arraspatu apur bat, kaiena ehoa (gustura) eta piperbeltza.
3.- Bota nahasketa antxoen gainetik eta utzi beratzen hiru minutu inguruz. 4.- Zerbitzatzerakoan, jarri antxoaren solomoak apaingarri moduan tipula gorriaren xerrekin eta erantsi martorri fresko apur bat gainetik.
Zuzeneko saio honetan, antxoak ondo garbitzen ikasiko dugu, cevicheari buruz hitz egingo dugu eta tigre-esnea bezalako beste gauza batzuk nola prestatzen diren azalduko dugu.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
