Antxoazko cevichea

  • 3295 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Antxoazko cevichea

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1.- Garbitu eta ireki antxoak liburu formarekin, burua, hesteak eta hezurrak kenduta. 2.- Katilu batean, nahastu lima-zukua, xerra oso mehetan moztutako tipula gorria, martorri xehatua, apio xehatua, jengibre arraspatu apur bat, kaiena ehoa (gustura) eta piperbeltza. 3.- Bota nahasketa antxoen gainetik eta utzi beratzen hiru minutu inguruz. 4.- Zerbitzatzerakoan, jarri antxoaren solomoak apaingarri moduan tipula gorriaren xerrekin eta erantsi martorri fresko apur bat gainetik. Zuzeneko saio honetan, antxoak ondo garbitzen ikasiko dugu, cevicheari buruz hitz egingo dugu eta tigre-esnea bezalako beste gauza batzuk nola prestatzen diren azalduko dugu.  

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. No hay ingredientes disponibles.

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/