Antxume-saiheski arrautzeztatuak
- 2343 bisita
- Eskualdea
-
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 542 27%
- Azukreak
- 4,53g 5%
- Koipeak
- 40,71g 58%
- Koipeak saturatuak
- 11,52g 58%
- Gatza
- 0,32g 5%
Prestaketa
Antxume-saiheskiak arrautzarekin arrautzeztatuko ditugu lehendabizi, eta, ondoren, ogi birrindua gaineratuko dugu, eta oliotan frijitzen jarriko dugu.
Jogurt-saltsa mendarekin:
Menda erabiliko dugu, jogurtaren gozotasunarekin kontraste ona sortzen baitu.
Menda xehatu, eta haragiaren gainera isuriko dugu,
Jogurta geratzen den mendarekin irabiatuko dugu, saltsa lortzeko.
Haragi samur, zukutsu eta zaporetsua Gantz saturatu asko duenez, neurriz jateko platera da.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 16 unidades costillas de cabrito
- 100 g ogi arraspatua
- 1 arrautza
- 75 g oliba-olio
Salsa de yogurt y menta
- 1 jogurt natural azukreduna
- 10 g menda
sReceta online en:
