Banana- eta kakahuete-galleta oloarekin
- 11503 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 259 13%
- Azukreak
- 6.87 8%
- Koipeak
- 6.29 9%
- Koipeak saturatuak
- 1.17 6%
- Gatza
- 0.05 1%
Prestaketa
Txikitu banana helduak purea lortu arte.
Nahastu gainerako osagaiekin.
Egin masa-bolatxoak eta jarri laberako papera duen erretilu batean. Sardexka batekin marka apaingarri bat egin, eta labean prestatu 180ºC-tara, 15 minutuz.
Nutrizio-kalitate oneko orea da, banana, oloa eta fruitu lehorren krema erabiltzen direlako, eta azukrerik gehitzen ez zaiolako; izan ere, kanela eta banilla-estraktua erabiltzeak zaporea ematen dio. Azukrea bananatik datorkio, frutak berez duena.
Osagaiak (6 pertsonak)
- 2 banana heldua
- 300 olo-malutak
- 34 kakahuete krema
- 8 kanela
- 10 banilla-estraktua
sReceta online en:
