Tuperra: ziazerba-entsalada, indioilarra eta sasoiko fruta
- Bigarren platera
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun hasiberrientzat
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio baxua
- Prezio baxua
- Nutrizio-sailkapena
- kcal
- 701 35%
- Azukreak
- 9,21 10%
- Koipeak
- 33,9 48%
- Koipeak saturatuak
- 6,22 31%
- Gatza
- 1,77 29%
Prestaketa
Ongailua prestatzeko
1- Baratxuria birrindu eta katilu batean jarri gainerako osagaiekin.
2- Emultsionatu arte nahastu.
3- Tomate lehorrak gehitu eta jalkitzen utzi, pasta egosten den bitartean.
Entsalada prestatzeko
4- Pasta ur ugaritan egosi, fabrikatzailearen jarraibideei jarraikiz.
5- Ondoren, xukatu, ur hotzetik pasatu eta berriz xukatu.
6- Pasta katilu batean jarri, ongarriaren â…“ bota eta 5 minutuz beratzen utzi.
7- Gehitu ziazerbak, parmesanoa eta nahastu.
Tuperraren aurkezpena
Prestatu zure tuperra entsaladarekin, indioilarrarekin eta fruta ale batekin.
Sasoiko edozein fruta hauta dezakezu: kiwia, laranja, mandarinak... nahi duzuna.
Errezeta oso erraz eta osasuntsu bat da, etxetik kanpo eramateko ezin hobea. Elikadura Semaforoak errazio osoa kontuan hartzen du, kasu honetan otordu oso bat barne hartzen duena (eguneko premia guztien % 35). Normala da, beraz, energia eta nutriente kopuru garrantzitsua izatea. Nutrizio-propietateak. Profil zeharo osasuntsua du errezeta honek. Oliba-olioaren gantz kardio-osasungarriak nagusitzen dira. Bazenekien… ? Beste ozpin batzuek ez bezala, ozpin baltsamikoak azukre-kopuru handia dauka (% 15).
Osagaiak (4 personas)
- Entsalada egitekon
- -t50 g indioilar-bular egosi n
- - 80 g bihi osoko pasta n
- -t25 g ziazerba nn
- -t10 g parmesano gazta
- Â
- Ongailua egiteko:n
- - EROSKI SELEQTIA markako 7 tomate lehor. n
- -t¼ baratxuri-ale n
- - 2 koilarakada oliba-olio n
- - 1,5 koilarakada ozpin baltsamikon
- - ½ koilarakada mostaza
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
