Caprese hanburgesa
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun handia
- Denbora

Prestaketa
Labea 220 ºC-tan berotzen jarri
Tomatea xerratan moztu. Gorde.
Mozzarella bolak erditik ebaki. Gorde.
Olioa zartaginean berotu, hanburgesak gehitu eta behar bezala egin arte sutan eduki.
Laberako erretilu batean, hanburgesa kozinatuak ipini; haien gainean, tomatea eta mozarrella; guzti hori labean eduki urtu arte.
Uraza-orriak eta albaka ogietan jarri; gero, hanburgesa, eta amaitzeko, busti ozpin baltsamikozko kremarekin. Azken ukitu gisa, gehitu albaka-orri apur batzuk gehiago. Berehala zerbitzatu.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 4 hanburgesa-ogi
- 4 E.Sannia oilasko-hanburgesa
- 1 tomate handi
- uraza-orriak
- 2 mozarrella fresko bola
- albaka fresko orriak
- ozpin baltsamikozko krema
- 1 koilarakada oliba-olio
sReceta online en:
