Cheesecake txikiak kiwiarekin
- 4265 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio
- kcal
- 587 29%
- Azukreak
- 28,28g 31%
- Koipeak
- 43,04g 61%
- Koipeak saturatuak
- 13,71g 69%
- Gatza
- 1,07g 18%
Prestaketa
Laberik gabeko betiko gazta-tarta, ukitu desberdin batekin, sasoiko fruta nagusi bat aprobetxatuz: kiwia.
Oinarrirako: birrindu almendrak eta aurrez hidratatutako datilak, eta gorde.
Cheesecake egiteko: hidratatu gelatina-orriak ur hotzetan. Hidratatzen diren bitartean, berotu 100 g esne-gain ontzi batean, irakin arte. Irakiten hasten denean, itzali sua, bota gelatina-orriak eta urtu.
Ontzi batean botoa eta nahastu gazta krematsua, geratzen den esne-gaina eta eztia, nahaste homogeneo bat lortu arte.
Labeko paperarekin estalitako metalezko 4 uztaitan, muntatu tartak oinarrian fruitu lehorrak jarrieta, eta ondoren, cheesecake betegarria. Utzi hozten, gutxienez ordubetez edo gainazala behar adina gelifikatu arte.
Kiwi-estaldura egiteko: hidratatu gelatina-orriak, eta zuritu, moztu eta birrindu kiwiak. Berotu 60 °C-tara su ertainean (2-3 minutuz termometrorik ez badaukazu) eta disolbatu gelatina-orriak sua itzalita dagoela.
Bota gazta-geruzen gainetik eta utzi hozten hozkailuan gutxienez beste ordubetez. Atera moldetik kontuz, eta zerbitzatu.
Egokia da dieta laktobegetarianoetarako.
Koipe asko du, nahiz eta gehienak koipe osasungarriak izan, koipe azido saturatuak ere baditu, eta kaloria-kopurua ere handia da. Horrez gain, proteina, zuntz, kaltzio, fosforo, C bitamina eta A bitamina asko ditu.
Osagaiak (4 pertsonak)
- 200 g esne-gain
- 4 unidades gelatina-orria
- 150 g krema gazta
- 20 g ezti
Base
- 70 g datil
- 170 g almendra
Cobertura de kiwi
- 6 unidades gelatina-orria
- 3 unidades kiwi
sReceta online en:
