Cookie Dough izozkia

  • 7783 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
Cookie Dough izozkia

Descargar

kcal
378 19%
Azukreak
24,45 27%
Koipeak
18,92 27%
Koipeak saturatuak
4,55 23%
Gatza
0,16 3%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Izozkia prestatzeko: Zuritu eta moztu zatitan 4 bananak, eta izoztu zip poltsa batean 2 orduz. Sartu irabiagailu batera banana izoztuak, almendra-edaria eta banilla. Prozesatu, nahasketa leun bat lortu arte. Zerbitzatu izozkia edalontzi txikitan, eta gaineratu galleten orearen bolak. Galleta-bolak prestatzeko: Kendu hezurra datilei, eta utzi uretan (50 ml) beratzen, 30 minutuz . Birrindu datilak beratzeko erabilitako uretan. Xehatu txokolatea zati txikitan. Bol batean, nahastu kakahuete-krema, datilaren orea, banilla eta gatza. Gehitu bi irinak, eta nahastu. Gaineratu txokolate zatiak eta nahastu. Hartu ore zati zenbait, egin bolatxoak, eta pergamino erako paperez forratutako plater batean ipino. Hoztu 20-30 minutuz.

Bertsio osasungarriagoa da; izan ere, kakaoa, almendrak eta kakahuete-krema dira gantz osasungarriaren iturri nagusiak. Gainera, datilek zein bananek gozotasuna ematen dute, gehitutako azukre kopurua murriztuz.

Osagaiak (4 pertsonak)

Para la masa de galletas:

  1. 50 g olo-irina
  2. 50 g almendra-irina
  3. 50 g kakahuete krema
  4. 1 medjul datilak
  5. 50 ml ur
  6. 2 ml banillaren esentzia
  7. 50 ml almendra edaria
  8. 40 g txokolatea % 75-85 kakaoa

Para el helado:

  1. 4 unidades platanoa
  2. 100 ml almendra edaria
  3. 1 ml banillaren esentzia

sReceta online en: