Cookie Dough izozkia
- 7783 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minututik ordubetera
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 378 19%
- Azukreak
- 24,45 27%
- Koipeak
- 18,92 27%
- Koipeak saturatuak
- 4,55 23%
- Gatza
- 0,16 3%
Prestaketa
Izozkia prestatzeko:
Zuritu eta moztu zatitan 4 bananak, eta izoztu zip poltsa batean 2 orduz.
Sartu irabiagailu batera banana izoztuak, almendra-edaria eta banilla. Prozesatu, nahasketa leun bat lortu arte.
Zerbitzatu izozkia edalontzi txikitan, eta gaineratu galleten orearen bolak.
Galleta-bolak prestatzeko:
Kendu hezurra datilei, eta utzi uretan (50 ml) beratzen, 30 minutuz .
Birrindu datilak beratzeko erabilitako uretan.
Xehatu txokolatea zati txikitan.
Bol batean, nahastu kakahuete-krema, datilaren orea, banilla eta gatza. Gehitu bi irinak, eta nahastu. Gaineratu
txokolate zatiak eta nahastu.
Hartu ore zati zenbait, egin bolatxoak, eta pergamino erako paperez forratutako plater batean ipino. Hoztu 20-30 minutuz.
Bertsio osasungarriagoa da; izan ere, kakaoa, almendrak eta kakahuete-krema dira gantz osasungarriaren iturri nagusiak. Gainera, datilek zein bananek gozotasuna ematen dute, gehitutako azukre kopurua murriztuz.
Osagaiak (4 pertsonak)
Para la masa de galletas:
- 50 g olo-irina
- 50 g almendra-irina
- 50 g kakahuete krema
- 1 medjul datilak
- 50 ml ur
- 2 ml banillaren esentzia
- 50 ml almendra edaria
- 40 g txokolatea % 75-85 kakaoa
Para el helado:
- 4 unidades platanoa
- 100 ml almendra edaria
- 1 ml banillaren esentzia
sReceta online en:
