Duroc txerri-xerra gaztaina-purearekin

  • 2339 bisita
Eskualdea
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
Duroc txerri-xerra gaztaina-purearekin

Descargar

kcal
784 39%
Azukreak
20,99g 23%
Koipeak
50,82g 73%
Koipeak saturatuak
18,41g 92%
Gatza
0,84g 14%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Prepara el pure: Cocer las castañas con su piel y pelar. Poner un un cazo la leche, la mantequilla y la sal y cuando se haya disuelto la mantequilla añadir las castañas, dejar cocer y triturar. Asar las chuletas de cerdo en un sartén antiadherente con un hilo de AOVE. Salpimentar Servir las chuletas con el puré de castañas

Txerrikia haragi gorria da; txuleta da haragien artean koipe gehien duena, eta horrek energia dezente ere ematen du. Halaber, kalitate oneko proteina ematen du, baina kontuan hartu behar da ematen duen koipea proteinen bikoitza dela.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 15 ml oliba-olio
  2. 1 pizca piperbeltz beltz ehoa
  3. 1 pizca gatz
  4. 4 unidades duroc txerri-txuleta

Puré de Castañas

  1. 600 g gaztaina
  2. 350 ml esnea
  3. 50 g gurin
  4. 1 pizca gatz
  5. 1 pizca piperbeltz beltz ehoa
  6. 2 l ur

sReceta online en: