Eroski glutenik gabeko surimiarekin beteriko endibiak izokinarekin
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Endibiak EROSKI maionesarekin, EROSKI surimi desizoztu eta birrinduarekin bete. Haien gainean, EROSKI izokin ketuarekin egindako tirak ipini.
Luzoker, tipulina, olibak eta perrexila brounoisse eran hautseztatu (kubo txiki-txikietan moztuta).
Une berean zerbitzatu giro-tenperaturan. Hozkailuan kontserbatzeko, gorde erretilu batean sukaldeko plastikoarekin estalita.
Egon adi eta hautatu “Glutenik gabe” etiketa daramaten produktuak.
Osagaiak (4 personas)
- 2 endibias
- 50 g EROSKI basic glutenik gabeko surimi-makilatxo izoztu
- 50 g EROSKI basic glutenik gabeko izokin ketu
- 80 g EROSKI basic glutenik gabeko maionesa
- 10 g tipulina ozpinetan
- 2 ozpinetako luzoker
- 6 oliba beltz
- 6 oliba berde
- Perrexila
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
