EROSKI Natur brokoli-mokadutxoak

  • 7228 bisita
Zailtasuna
Zailtasun txikia
Denbora
30 minutu baino gutxiago

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

- Txikitu perrexila - Birrindu bi gaztak - Jarri osagai guztiak bol batean eta nahastu ore uniformea lortu arte. - Sartu hozkailuan ordubetez - Orearekin bola txikiak egin eta zilindro forma eman. - Ogi-birrinetan pasa - Sartu labean 200 ºC-ra 20 minutuz edo doratu arte.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 400 g EROSKI Natur brokoli
  2. 2 arrautza
  3. 1 tipula
  4. 1 porru
  5. 75 g emmental gazta
  6. 30 g gazta parmesano
  7. 3 koilaratxo perrexil
  8. oliba-olioa
  9. gatza
  10. EROSKI glutenik gabeko ogi birrindua, arrautza-ogitan pasatzeko

sReceta online en: