Eroski SELEQTIA Izokin keatuarekin eta guacamolearekin egindako entsalada potean

  • 5959 visitas
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Eroski SELEQTIA Izokin keatuarekin eta guacamolearekin egindako entsalada potean

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Guacamolea prestatzeko, zati handietan ebakiko ditugu ahuakateak eta martorriarekin eta lima-zukuarekin nahastuko ditugu bol batean. Tipulin txikitua ere gehi dezakegu edo bestela, potean utz dezakegu. Pixka bat birrinduko ditugu ahuakateak, pure egin gabe, zati handi batzuk geratu behar direlako. Nahi beste gatz eta piperbeltz botako diogu eta jarraian nahasketa horrekin beteko dugu potearen hondoa. Errukula edo letxuga jarriko dugu ahuakatearen gainean eta pixka bat sakatuko dugu. Artoa gehituko diogu eta baita juliana erara moztutako tipulina ere, guacamolea egiteko erabili ez badugu. Azkenik, izokin-kuboak gehituko ditugu.  

Osagaiak (4 personas)

  1. Eroski SELEQTIA markako izokin keatuaren trontxo bat, 150 gramokoa, kubo handietan ebakita
  2. 140 gr arto-ale xukatuta
  3. 1/4 de cebolleta cortada en juliana
  4. Eskukada bat errukula edo baserriko letxuga garbia, fin-¬ fin ebakita
  5. 2 ahuakate umotu, zurituta eta hezurrik gabe
  6. 2 martorri-hosto, txiki-txikieginda, ¬ fin-¬ fin (aukeran)
  7. 1/2 limoi edo limarenzukua
  8. Gatza eta piperbeltza, nahi beste, guacamolea egiteko

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/