Ziazerbaz eta urdaiazpikoz betetako barrengorriak

  • 17280 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
30 minututik ordubetera
Prezio
Prezio
Ziazerbaz eta urdaiazpikoz betetako barrengorriak

Descargar

kcal
118 6%
Azukreak
2,94 3%
Koipeak
5,42 8%
Koipeak saturatuak
0,92 5%
Gatza
0,88 15%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Kendu barrengorrien txortena eta xehatu barrengorriak. Xehatu, era berean, tipulin erdia, baratxuri-alea eta urdaiazpiko-xerrak. Zartagin batean, sueztitu tipulina eta xehatutako baratxuri-aleak oliba-olio zurrustada batekin. Gorritzen hasten direnean, gaineratu xehatutako barrengorrien txostenak eta ziazerbak. Gaineratu gatz pittin bat eta piperbeltz beltz ukitu bat. Ziazerbek ur guztia galdu dutenean, atera sutatik, eta utzi hozten.

Bol batean, nahastu aurrez sueztitu dugun guztia ricotta gaztarekin. Bete barrengorriak nahasketa horrekin. Bol batean, nahastu ogi birrindua baratxuri-hautsarekin eta xehatutako perrexilarekin. Ipini barrengorri beteak laberako paperez estalitako erretilu batean, eta estali ogi birrinduaren nahasketarekin. Prestatu labean 190ºC-tara 15 minutuz; ogi birrinduak gorri eta kurruskari geratu behar du.

Txanpiñoien edukiaren % 90 baino gehiago ura da, eta mantenugai nagusia zuntza da; beraz, oso koipe gutxi eta oso energia gutxi duen barazkia da, baina asetzeko ahalmen handia du. Era berean, B2 bitamina, B3 bitamina, fosforo eta selenio eduki nabarmena dauka. Gainerako osagaiek zuntza eta kalitate oneko proteinak gehituko dizkiote errezetari.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. 12 unidades barrengorri
  2. 75 g. tipuleta
  3. 1 baratxuri-atal
  4. 200 g. espinaka freskoak
  5. 50 g. urdaiazpiko serranoa
  6. G. gazta
  7.  gatz
  8. 24 piperbeltz beltza
  9. 24 g. ogi arraspatua
  10.  baratxuri hautsa
  11.  perrexil
  12. 22 ml. oliba-olio birjina estra

sReceta online en: