Etxean egindako petit suissea
- 7339 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 92 5%
- Azukreak
- 8.05 9%
- Koipeak
- 4.52 6%
- Koipeak saturatuak
- 2.77 14%
- Gatza
- 0.17 3%
Prestaketa
"Ipini gelatina beratzen 10 minutuz.
Birrindu marrubiak eta banana agabe-ziroparekin eta krema-gaztarekin batera.
Jarri esne lurrundua berotzen kazo batean edo mikrouhin-labean. Berotuta dagoenean (irakiten hasi gabe), gaineratu xukatutako gelatina. Nahastu gelatina disolbatzen den arte.
Gaineratu fruta eta gaztaren nahasketa, eta nahastu ongi espatula bat erabiliz, nahasketa homogeneo bat lortu arte.
Bete gehien gustatzen zaizkigun edalontzi txikiak edo ontziak, eta sartu hozkailura, gutxienez, ordubetez".
% 65 fruta da, eta gainerakoa gazta eta lurrundutako esnea; guztiak elikagai osasungarriak. NutriScore balorazioa ez da A, izan ere, gantz saturatuaren kopurua neurrizkoa delako
Osagaiak (6 pertsonak)
- 3 gelatina-orria
- 300 marrubiak
- 100 platanoa
- 130 gazta-krema light
- 60 esne lurrundua
sReceta online en:
