Haragi-bolak curry saltsan

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Haragi-bolak curry saltsan

Descargar

1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1-. Txikitu baratxuria eta perrexila oso txiki, harraspatu azenarioa eta nahastu dena haragi xehearekin, ogi birrinduarekin, arrautzekin, esnearekin eta kurri eta piperbeltz eho apur batekin. 2-. Osatu mokadu baten jateko tamainako haragi-bolak, eta egin lurrunetan ordu erdiz. Ura beharrean, 500 ml haragi-salda erabil dezakezu. Gorde. 3-. Zartagin batean olio pixka batekin frijitu tipula txikitua gorritu arte. Gehitu esne-gaina, 200 ml haragi-salda, ongi betetako koilarakada curry bizi, eta nahastu. Gehitu haragi-bolei. Utzi 10-15 minutuz egiten su ertainean.

Osagaiak (4 pertsonak)

  1. No hay ingredientes disponibles.

sReceta online en: