Irinik gabeko txokolate-pastela

  • 0 View bisita
Zailtasuna
Zailtasun ertaina
Denbora
1 eta 2 ordu bitartean
Prezio baxua
Prezio baxua
Nutrizio-sailkapena

Descargar

kcal
421 21%
Azukreak
16g 18%
Koipeak
31,49g 45%
Koipeak saturatuak
10,27g 51%
Gatza
0,16g 3%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Aurrez, berotu labea 150ºC-tan. 1- Koipeztatu erabiliko duzun moldea edo erabili koipeztatutako papera. 2- Hidratatu datilak uretan eta birrindu itzazu pasta bat eratu arte. 3- Urtu txokolatea Maria bainuan, ongi eraginez guztiz urtu arte. Gehitu oliba-olioa pixkanaka eta nahastu. Utzi giro-tenperaturara hozten. 4- Banandu gorringoak zuringoetatik eta zuringoak elur-punturaino irabiatu. 5- Gehitu gorringoak txokolateari eta nahastu. Ondoren gehitu datilen-pasta, almendra-irina eta guztia ongi nahastu. Joan harrotutako zuringoak gehitzen  hiru alditan, mugimendu suabeekin nahastuz. masa moldera eta sartu labean 40 minutuz. 6- Atera moldea labetik eta utzi hozten moldea kendu aurretik. 7- Apaintzeko, hautseztatu pastela hauts-kakaoarekin.
Txokolatezko pastel hau kalitatezko osagaiekin eginda dago nutrizioari begira: azukrearen ordez datilak daramatza, txokolateak kakao % altua du eta kalitate oneko koipea erabili da, hots oliba olioa. Hala ere, kaloria ugari dituen postrea da, beraz ez da komeni gehiegi jatea. Egokia da. Arrautza-esne-begetarianoak.

Osagaiak (8 pertsonak)

  1. -t225 g estaldura-txokolatea %70 baino gehiagoko kakaoarekinn
  2. -t100g oliba-olioan
  3. -t100g hezurrik gabeko datilan
  4. -tura n
  5. -t6 arrautza n
  6. -t50 g almendra-irin n
  7. -tkakao-hauts koilarakada 1 hautseztatzeko n

sReceta online en: