Izokin ketuarekin eta gaztarekin betetako wrapak

  • 0 View visita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Nutrizio-sailkapena
Izokin ketuarekin eta gaztarekin betetako wrapak

Descargar

kcal
279g 14%
Azukreak
3,68g 4%
Koipeak
6,54g 9%
Koipeak saturatuak
1,20g 6%
Gatza
4,22g 70%
1/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

1- Garbitu eta moztu tomateak xerra oso finetan. Txikitu tipulina eta ezamihilu-adartxoak. 2- Igurtzi 4 opilak gazta freskoarekin. Banatu errukula, tomate-xerrak, izokina, tipulina eta ezamihilua. 3- Bildu wrapak eta nahi baduzu, erditik moztu, eta zerbitzatu. 4- Iradokizunak: • Lanean bazkaltzen baduzu, osagaiak eraman ditzakezu eta wrapa bulegoan bertan muntatu dezakezu, jateko unean. Horrela, opilak irmoago geratuko dira. 5- Entsalada edo gazpatxo batekin osatu dezakezu platera.

Osagaiak (4 personas)

  1. -t80 g igurzteko gazta fresko (% 0 koiperekin)n
  2. -t2 tomate ertainn
  3. -t12 tipulin-hoston
  4. -t30 g errukula
  5. -t4 ezamihilu-adartxon
  6. -t4 gari-opil (bihi osokoak)nn
  7. -t300 g izokin ketu

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/