Izokin ketuarekin eta gaztarekin betetako wrapak
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Nutrizio-sailkapena

- kcal
- 279g 14%
- Azukreak
- 3,68g 4%
- Koipeak
- 6,54g 9%
- Koipeak saturatuak
- 1,20g 6%
- Gatza
- 4,22g 70%
Prestaketa
1- Garbitu eta moztu tomateak xerra oso finetan. Txikitu tipulina eta ezamihilu-adartxoak.
2- Igurtzi 4 opilak gazta freskoarekin. Banatu errukula, tomate-xerrak, izokina, tipulina eta ezamihilua.
3- Bildu wrapak eta nahi baduzu, erditik moztu, eta zerbitzatu.
4- Iradokizunak: • Lanean bazkaltzen baduzu, osagaiak eraman ditzakezu eta wrapa bulegoan bertan muntatu dezakezu, jateko unean. Horrela, opilak irmoago geratuko dira.
5- Entsalada edo gazpatxo batekin osatu dezakezu platera.
Osagaiak (4 personas)
- -t80 g igurzteko gazta fresko (%Â 0 koiperekin)n
- -t2 tomate ertainn
- -t12 tipulin-hoston
- -t30 g errukula
- -t4 ezamihilu-adartxon
- -t4 gari-opil (bihi osokoak)nn
- -t300 g izokin ketu
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
