Makarroiak EROSKI glutenik gabeko etxeko estiloko tomate-saltsan eta albakarekin
- Lehenengo platera
- 0 View visita
- Zailtasuna
- Zailtasun txikia
- Denbora
- 30 minutu baino gutxiago

Prestaketa
Ura irakiten dagoenean, bota makarroiak eta egosi gatza duen uretan 5 minutuz. Egosita daudela egiaztatzeko, probatu.
Behin egosita, pasatu ur hotzetik egosketa gelditzeko eta xukatu.
Makarroiak albakarekin lurrinduko EROSKI glutenik gabeko tomate frijituzko saltsarekin eta koilarakada batzuk EROSKI oliba-olio birjinarekin batera ipini. Guztia 2 minutuz irakiten eduki eta zerbitzatu berehala.
Egon adi eta hautatu “Glutenik gabe” etiketa daramaten produktuak.
Osagaiak (4 personas)
- 300 g glutenik gabeko makarroi
- 300 g EROSKI glutenik gabeko tomate frijituzko saltsa
- Albaka
- 40 ml EROSKI oliba-olio birjina
- Gatz pixka bat
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
