Kefirrezko panna Cotta sasoiko frutarekin

  • 4905 bisita
Zailtasuna
Zailtasun
Denbora
Prezio
Prezio
Kefirrezko panna Cotta sasoiko frutarekin

Descargar

kcal
301 15%
Azukreak
20,45g 23%
Koipeak
21,77g 31%
Koipeak saturatuak
12,15g 61%
Gatza
0,14g 2%
4/5 izar. 1 baloraziotan oinarrituta

Prestaketa

Panna Cotta egiteko, lehenik hidratatu gelatina ur hotzetan. Bero esne-gaina azukrearekin eta banilla-aterakinarekin kea atera arte, sutik kendu eta disolbatu xukatutako gelatina. Disolbatu denean, erantsi kefirra eta ongi nahastu. Bota panna Cotta pixka bat edalontzi bakoitzean eta utzi hozten 2 orduz gutxienez. Lagungarri eta apaingarri gisa jartzeko, atera laranja baten zukua eta bestea ataletan zatitu, azalik gabe; gero, granadari pikorrak atera eta zatitu mahatsak erditik. Panna Cotta gelifikatu denean, moztutako frutarekin apaindu, bota laranja-zuku pixka bat eta jarri mendafin-hosto batzuk.
Kefirra daramanez, ez esne-gaina soilik, gantz kantitate osoa eta asea murrizten da; hala ere, nahiko handia da eta kaloria kopurua ere handia da. Azukre kantitate osoari dagokionez, 8 gramo/anoa azukre askeak dira (azukre eta zukua) eta gainerakoa esnekietatik eta fruta osotik dator, beraz, ez dira kaltegarriak.

Osagaiak (4 pertsonak)

sReceta online en: