Kefirrezko panna Cotta sasoiko frutarekin
- 4905 bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 301 15%
- Azukreak
- 20,45g 23%
- Koipeak
- 21,77g 31%
- Koipeak saturatuak
- 12,15g 61%
- Gatza
- 0,14g 2%
Prestaketa
Panna Cotta egiteko, lehenik hidratatu gelatina ur hotzetan.
Bero esne-gaina azukrearekin eta banilla-aterakinarekin kea atera arte, sutik kendu eta disolbatu xukatutako gelatina. Disolbatu denean, erantsi kefirra eta ongi nahastu.
Bota panna Cotta pixka bat edalontzi bakoitzean eta utzi hozten 2 orduz gutxienez.
Lagungarri eta apaingarri gisa jartzeko, atera laranja baten zukua eta bestea ataletan zatitu, azalik gabe; gero, granadari pikorrak atera eta zatitu mahatsak erditik.
Panna Cotta gelifikatu denean, moztutako frutarekin apaindu, bota laranja-zuku pixka bat eta jarri mendafin-hosto batzuk.
Kefirra daramanez, ez esne-gaina soilik, gantz kantitate osoa eta asea murrizten da; hala ere, nahiko handia da eta kaloria kopurua ere handia da. Azukre kantitate osoari dagokionez, 8 gramo/anoa azukre askeak dira (azukre eta zukua) eta gainerakoa esnekietatik eta fruta osotik dator, beraz, ez dira kaltegarriak.
sReceta online en:
