Kinoa-taboule faltsua
- 0 View bisita
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora

Prestaketa
Egosi kinoa 250 ml uretan. Gorde.
Garbitu garbantzuak eta gorde.
Garbitu pepinoa eta ebaki xerratan. Ipini erditik egindako edo koadrotxotan ebakitako tomatearekin, eta nahastu kinoarekin.
Prestatu ozpin-olioa eta gaineratu entsaladari, garbantzuekin eta xehatutako belarrekin batera.
Sartu hozkailuan.
Taboulea Ekialde Ertaineko entsalada tipikoa da, eta kuskusarekin egiten da, edo, tradizionalago izateko, bulgurrarekin. Nutrizio-propietateak. Nutrizionalki, kinoa zerealaren eta lekalearen artean dago. Zereal batek baino proteina eta zuntz gehiago ditu, baina lekale batek baino gutxiago. Hala ere, ia lekaleek adina karbono-hidrato, bitamina eta mineral ematen ditu. Zerealek ez bezala, kinoak kalitate handiko proteina du, eta oinarrizko aminoazido guztiak ematen ditu. Egokia da. Beganoentzat. Bazenekien? Bulgurra gariaren deribatu bat da. Gari-aleak poliki-poliki egosten dira; ondoren, ura kendu, lehortzen utzi eta birrindu egiten dira.
sReceta online en:
